"- Az egyetlen hiba, hogy a faterod az apád."

ma moziban jártunk.

19 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Nessus!

Ez teljesen butaság, hiszen a két szó szinoníma. így a mondat értelmetlen.

Névtelen írta...

Amúgy kedvelem a blogod, szórakoztató, esetenként elgondolkodtató, vagy vicces. így tovább. várom a folytatást.

Mr.G írta...

Kedves nempti!

köszönettel vettem az észrevételeidet, örülök hogy elgondolkodtatónak éppúgy, mint viccesnek is hat a blogom. A szinonímák felfedezéséért külön köszönet, ez adta a helyzetkomikumot. a filmben.

Névtelen írta...

Kedves Nessus!

Nem az ironizálás tesz többé vagy jobbá Téged vagy a blogod, úgyhogy kérlek azt hagyjuk el.
Az írásjelekkel tisztában vagyok, de azért köszönöm.
Feltételezem nem egy színvonalas, mondanivalóval rendelkező filmben hangzott el a mondat. Most persze nem a filmes izlésedet szeretném kommentálni, hiszen az a te dolgod, de ha buta amerikai filmekből idézgetsz, akkor a jövőbem nem fogok annyit várni a blogodtól.
Szép estét

Mr.G írta...

Kedves nempti!

Ne vedd a szívedre az ironizálást, az is megesik, nem kifejezetten személyed bántása a cél, ami azt illeti nagyáltalában cél nincs is. volt már itt idézet mindenféléből, lesz is még. örülök ha tetszik, és érdemesnek találod az olvasásra, de nem az olvasók véleménye fogja formálni, hanem elsősorban az én hülyeségeim :) ezzel együtt természetesen örülök mindenféle kritikának, mi több, szeretném is, ha még érkezne több. az segít. Kellemes törölköző napot!

Névtelen írta...

Kedves Nessus!
kritikában nem lesz hiány, amennyiben némileg csiszolsz a modorodon.
a blogodat JÓESETBEN többen olvassák, ha kizárólag a saját bugyutaságod az, ami alakítja az oldal arculatát...hát...akkor ajánlanám inkább az óidők emberei által is kedvelt módszert, melynek a neve: 'naplóírás'. gondolkodj el rajta, mielőtt ismét valami butaságot írnál fel, amellyel kinevetteted magad az előtt a néhány ember előtt akik olvasásra érdemesnek tartják a kis megmozdulásod (vagy akik csak tartották, pontosan emiatt)
kellemes estét,
Nempti

Mr.G írta...

Kedves Nempti,

továbbra is köszönöm élesszemű észrevételeid, sokban segíted az oldal előremozdulását.
Az igényes szórakoztatás, és szórakoztatva levés elvárása érthető, bár én javasolnám inkább a mozit, az némileg egyszerűbb, és kiszámíthatóbb. Remélem, hogy az a néhány ember, aki JÓESETBEN olvassák a blogot nem veszi zokon, ha néha nem az ő lelküket cirógatom, hanem csak úgy postolok.
Szép estét!
Hódolattal,
Nessusod

Mr.G írta...

lemaradt egy "k". illessze mindenki oda, ahova tetszés szerint.

Mr.G írta...

és még egy

"k"

ez egy ilyen este

Névtelen írta...

Kedves Nessus!
Értelemszerűen elsősorban a magad szórakoztatására csinálod a blogot. Ez rendben is van.
Azonban sajnálattal kell egyre inkább megbizonyosodnom arról, hogy korábbi hitemmel ellentétben nem ütöd meg azt a mércét, amit én az oldaltól vártam. csak hangsúlyozni szeretném, hogy a te ízlésed alakítja az oldal arculatát. sok sikert szeretnék kívánni a jövődhöz..remélhetőleg az izlésed is változik, ha ez a fordulat mégsem következne be, akkor emebertársaim érdekében, és az ő nevükben is reménykedem abban, hogy még az oly torz ficam is finomodni fog...
Szeretettel, és reményteljes figyelemmel
Nempti

Névtelen írta...

Kedves Nempti!
Elmondhatatlanul hálás vagyok, amiért felhívtad a figyelmemet a blog torz ficam voltára, én hülye már-már azt hittem, szellemes. De most minden új megvilágításba került és értelmet nyert; terjeszteni fogom az igét, nehogy mások is ebbe az ízlésromboló csapdába essenek.
Még egyszer köszke!
Üdv,

ninn

U.i. ha egy torz ficam finomodik, az ficamvoltának valamilyen kikristályosodását takarja? Csak, hogy jól értem-e.

Névtelen írta...

Kedves Névtelen!
A harmadik hozzászólásom éppúgy vonatkozik rád is mint az oldal kedves "arculatszerkesztőjére". Remélem jól szórakozol még az oly buta írásokon is, mint amelyik miatt kezdődött ez a mára már nem túl baráti beszélgetés. Ha szabad ezt mondanom, és nem sértelek meg vele, de ez is csak téged minősít. Remélem ezzel a szegénységi bizonyítvánnyal többre mész, mint a most értéktelen számba menővel...
neked is sok sikert a jövődhöz, te is biztosan sokra fogod vinni, főleg ilyen mentalitással.
Üdv,
Nempti

Mr.G írta...

Legkedvesebb Nemptim!

sajnálom, ha az oldal arculata nem nyerte volna meg a tetszésed, ami azt illeti, a blogger.com meglehetősen szerényke lehetőségeket biztosított egy magamfajta, html-szerkesztésben csak kevéssé járatos valakinek az arculattervezéshez, de természetesen minden ötletet szívesen veszünk. Az oly buta írást, amiről eredezteted jelen barátias csevelyt Dana Foxnak köszönhetjük, én csak megemlítettem, mint életem egy ártatlan örömét. Hogy ez kit és hogyan minősít, azt most hagyjuk. Ellenben érdekelne, hogy szegény jó Ninn-ünk iskolai előremenetele (gy.k.: bizonyítványa) miben befolyásolja a szegénységijét? már ha van neki egyáltalán, ugye.
továbbra is sajnálattal veszem, hogy nem ütjük meg a mércédet, bár a helyedben én elgondolkoznék a mérce magasságán, vagy épp egy saját blogon. szerintem volna miről. hogy kinek, az már más tészta.
további kellemes, kritikamentes, szép estét!

mindíg igyekvő,
Nessusod

Névtelen írta...

a mérce magasságáról csak annyit hogy nincs azzal baj. Magasan van az tény, de a természet törvényei most is érvényesülnek, persze átvitt értelemben: az erősek életben maradnak,a gyengék elhullanak. remélem a kimúlásod csöndes lesz, kevés szenvedéssel fűszerezve. akár ez is lehetne életed (sava-)borsa:)
jó éjszakát!
Nempti

Mr.G írta...

Nemptim, drága, olyan magasról igen nagyot lehet ám esni. Mi addig hozunk popcornt.

Névtelen írta...

kedves nessus!
egyesek igényesebbek, és magasabb elvárásaik vannak mint neked. fogadd el. ne légy irigy. az csak megmérgezi az életed.
Következő mozizásod alkalmával én állom a popcorn fogyasztásodat, amennyiben egy értelmes filmet választasz.
Örökké drukkoló Nemptid

Névtelen írta...

Vajon meddig tolódik még a tolerancia határa...
Feszülten várom a folytatást. Kész kis szappanopera, ha már a rossz filmeknél tartunk.
De vajon drága egyetlen imádnivaló nemptink miért foglalkozik olyan szánalmas és alantas dolgokkal, mint ez a blog? Miért nem keres magának valami emelkedettebb elfoglaltságot ahelyett, hogy leereszkedik a kommentálás íly alacsony szintjére, természetesen nyilván azért, hogy mi, a csöppnyi kis intelligencia hányadosunkkal is képessé válhassunk eme magasröptű megnyilvánulások befogadására.
Kérem, drága Nempti, fogadja őszinte gratulációmat a teljesítményéért.
Mindennek ellenére nem óhajtok belekeveredni a társalgásba, csak egy aprócska észrevétel volt.

Üdvözletem!
Freyja

Névtelen írta...

Kedves Nempti!
Vagy szivatsz mindenkit, vagy tényleg ennyire korlátoltan gondolkodsz (és ennyire szeretsz vitázni); én egyik esetben sem szeretnék tovább beszélgetni:) Csak egy utolsó dolog: ha a hozzászólásokban már ilyen jól megy az irónia felismerése, javaslom, hogy vess egy pillantást újra a blogbejegyzésre, ami miatt most folyik a vér, hátha...
Üdv,
ninn

Névtelen írta...

kedves Mindenki!

Azt hiszem ennyi elég is volt. hogy ki vagyok, nem is oly sokára megtudjátok...mondjuk egy sör mellett???
puszi
:)))